Systeembeheer

Natuurlijk kunt u kiezen voor een eigen systeembeheerder. Maar hoe gaat dat als hij of zij ziek wordt? En wat te denken van de werkdruk? Die kan van dag tot dag verschillen: de ene dag draait hij of zij overuren, andere dagen is het duimen draaien. Wij bieden u twee mogelijkheden: het systeem- of applicatiebeheer volledig uitbesteden, of voor een bepaald project (tijdelijk) een van onze specialisten inschakelen.

Systeem- en applicatiebeheer uitbesteden
Outsourcing, het uitbesteden van het beheer van uw automatisering aan een externe partij, is steeds vaker een uitkomst. Uitgangspunt is dat u te maken krijgt met één specialist bij Pronation-it, waarbij de vervanging bij ziekte of vakantie contractueel is geregeld. En komt onze medewerker er onverhoopt niet alleen uit, dan staat hem – én u – een uitgebreid netwerk van (collega)specialisten ter beschikking.

Onze specialisten inschakelen
U wenst flexibiliteit, snelle responsetijden, een hoge kennisgraad en een betrouwbare, constante kwaliteit. Wij bieden engineers en specialisten die snel op de juiste plek kunnen worden ingezet. En bieden garantie op basis van een verwachtingspatroon dat vooraf zorgvuldig wordt beschreven. De basis: een match van kennis, tarief en bedrijfscultuur.

Beheer of ondersteuning?
Samen met u maken we afspraken over de frequentie waarbinnen het beheer of de ondersteuning plaatsvindt. Wekelijks, maandelijks of per kwartaal: u bepaalt het helemaal zelf. We kunnen de volgende specialisten bij u inzetten op basis van kennis, tarief en bedrijfscultuur.

de inrichters van werkprocessen
Zij zorgen voor elke vorm van praktische ondersteuning met degelijke kennis van actuele IT-onderwerpen. Bovendien kunnen zij rekenen op de back-up van de eigen organisatie.

systeembeheerders en technisch beheerders
De ruime werkervaring met netwerkomgevingen vormt voor hen de basis van hun bijdrage aan de oplossing. Ze onderhouden bestaande netwerken, bieden uw medewerkers ondersteuning en begeleiden uw organisatie bij de overgang naar een nieuw of systeem of bij uitbreiding.

netwerkspecialisten
Zij zijn zeer ervaren in het beheren van netwerken en het installeren van servers en werkstations. Hun uitgebreide kennis stelt hen tevens in staat om uw nieuwe netwerken te implementeren of het reeds bestaande te upgraden: snel, feilloos en efficiënt.

IT-consultants en projectleiders
De ‘zwaargewichten’ onder onze IT-specialisten. Door een hoog kennisniveau en zeer veel praktische ervaring. Ze geven doeltreffend leiding aan de meest complexe projecten. Ook kunnen ze worden ingezet als onafhankelijke senior adviseurs