Over ONS IT

Ons It is op juni 2008 opgestart als handelsnaam JCore IT Solutions, door twee, enthousiaste ondernemers, die een ruime ervaring in de automatiseringsbranche bezitten. Hoewel er vele bedrijven en bedrijfjes binnen de branche actief zijn, bezitten we voldoende eigenschappen die ons positief onderscheiden van onze concurrenten;

We richten ons op het midden-en-klein-bedrijf, speciaal op de bedrijven die (nog) niet groot genoeg zijn om een eigen systeembeheerder in dienst te nemen, of een automatiseringsafdeling te onderhouden, maar te groot zijn om het zonder een degelijke automatisering af te kunnen. Of het nu gaat om het toegankelijk maken van e-mail en internet op de werkplek, het delen van printers en bestanden, of het beheer van dergelijke systemen: deze groep wordt door de 'gevestigde orde' te vaak aan haar lot overgelaten. Taken als systeembeheer worden daarom veelal intern opgedragen aan een medewerker die daardoor niet meer aan zijn of haar eigen werkzaamheden toe komt, en vaak specifieke automatiseringskennis mist. Wij nemen u die taak graag uit handen zodat u zich daar geen zorgen meer over behoeft te maken en verder kunt met waar ú goed in bent.

Daarvoor bieden wij een uniek totaalpakket van diensten. Onze klanten hebben slechts één aanspreekpunt voor implementatie, hardware, storingsdienst, beheer, helpdesk en onderhoud. U wordt niet van het kastje naar de muur gestuurd mocht er onverhoopt toch een probleem optreden.

Bovendien hechten we veel waarde aan heldere afspraken, persoonlijk contact en duurzame relaties met onze opdrachtgevers en: wij denken graag mee overoplossingen!

Adres: Postbus 2288 4800 CG Breda
Telefoon: +31(0)76 572 0800
Email: info@onsit.nl
KvK-nummer: 60380411